Friday, 15 June 2012

My Daydream. I Wish.

Assalamualaikum dan Selamat Petang. *cewahh, ayat kite. haha
Annyeong Haseyo to Kpop fellas.
Tumblr_m5k1553wqj1qmiepro1_500_large
Rindu tak rindu tak. *Okay fine, takde puns

Okay, today we wanna talk about Dreams
Wohoo. The best topic now.
Daydreaming everywhere. Ohh no. 
PMR is coming. I'm still on daydreaming.
Ya Allah, apa nihh.
Okay kejap je kejap je. Hoho
Alahaii, apsal laa Meen main main sangat dalam dunia nih.

YES, I'M A DREAMER.
Tumblr_ldaw4yybfy1qe12c7o1_500_large_large
Dreaming and dreaming.
Wishing and wishing.
Hope and hope.

Want to know my wish in my daydream?
Let me tell you. Hoho

SUCCESS IN LIFE.
Tumblr_m4oz9dgnc91qjm9bpo1_500_large
First thing, I want a SUCCESSFUL in my life.
So that, it can make my parents happy. 
Seorang anak yang membahagiakan ibu bapanya dapat pahala.
Takkan taknak kot kann.
Lagipun, kalau kita success, macam macam kita boleh buat.
But, for Meen. Meen nak tunaikan dreams parents Meen.
Inshaallah, pray for me for my exams coming. 
And the most important thing --> PMR.
Iaitu Penilaian Menengah Rendah. Huhu, seramm.

PARIS.
419956_377730398920142_296005619_n_large
Ya Allah, cantiknya tempat ni. 
I'll be there soon. Inshaallah. Doakan Meen ye.

Second, I wanna go PARIS. 
Kenapa Meen nak pergi Paris? Ya Allah, tempat ni cantik sangat.
Untunglah siapa yang pernah pergi.
Takpe, one day Meen akan pergi. Inshaallah :')
Then, baru kita melawat bandar SEOUL. Kannn.
Tapi, tempat yang wajib jangan kita lupa iaitu
MAKKAH. It such a beautiful place.

KOREAN BOYS.
939_474_large
\
Meet these boys. So Cute.

Thirdly, I wish I could MEET them. LOL.
Hoho, as a kpop hollic mestilah teringin nak jumpa diorang kann.
Diorang ni comel, cute, kacak, hot and banyak lagilah. Ohh God.
Memang teringin ahh nak jumpa.

LASTLY, I WANT A LOVER.
*Euwww, perasannya budak nihh :p

Okay, yang tu je Meen boleh kongsi. For those yang tak suka. Takpe, Meen tak paksa pun suruh suka kann.
It's all about my dreams. How about you all? Wanna share with me?

THANKS FOR READING.


No comments:

AMIRA YASMIN OFFICIAL BLOG