Monday, 5 December 2011

kem rexel :)

assalamualaikum !
annyeong haseyo !

// gmbar ni mmg x leh belah
hiraukan..

hmmm , k
bak kata sis dyna .
nk buat apa2 perkara mesti kena focus ,
klau x habis la matlamat kita .. (ceh , ayt x blrh belah..haha)
dlm byk2 kem kepimpinan yg meen pegi , 
kem ni jela yg mnarik bgi meen .
entah la kenapa , mngkin sbb fency2 kt situ kowt
x pown mmg minat tersendiri .. (hehe.. terpuji diri sendiri pulak)
kt kem tu mmg best la , mcm2 yg kmi buat 
kena reka kereta f1 lah , min perang2 la (huhu , best2 .. wlaupown kumpulan meen kalah )
huh , macam2 lagi kmi main ..
dlm game tu ada yg mencabar minda , ksabaran , kecepatan dn kebolehan
sbelum p kem ni mgkin meen mcm nakal2 sket kowt..haha
meen dh kongsi pngalaman meen ktsini
skrang ni , apa yg korang perlu buat adalah bina matlamat ..
baru laa bleh berjaya !
chaiyok !
to hostelite sggs : wake up early , ur program starts at 5.35 am .. haha ..




No comments:

AMIRA YASMIN OFFICIAL BLOG